Wholegrain hamburger buns
TM31 TM5 TM6

Wholegrain hamburger buns

4.9 (9 ocen)

Składniki

  • 500 g water
  • 250 g waxy potatoes, diced (1 cm) (see tip)
  • 250 g wheat grains
  • 75 g milk
  • 1 cube fresh yeast (40 g)
  • 3 eggs
  • 250 g plain flour
  • 2 tsp fine salt
  • 60 g butter, soft, in pieces

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1837 kJ / 439 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
63 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
7.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy