Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 1300 gramů vody
- 300 gramů čerstvých kaštanů, neloupaných, proříznutých jako mušle
- 5 polévkových lžic oleje
- 4 plátky toustového chleba, nakrájeného na kostičky
- 50 gramů šalotky
- 10 gramů másla
- 150 gramů brambor, na kousky
- 120 gramů jablek, na kousky
- 2 špetky majoránky, sušené
- 2 špetky soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
-
2
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, domácí
lub 2 kostky zeleninového bujónu - 150 gramů smetany, min. 30 % tuku
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1684 kJ / 402 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 38.1 g
- Tłuszcz
- 25.5 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1 Std.
Dýňový krém s kari
35 min
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45 min
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3 Std. 15 Min
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40 min
Hrášek do polévky
1 Std.
Čočková pěna
Brak ocen
Hráškové pesto s ricottou
10 Min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50 Min
Sváteční ořechovo-jablečné řezy
2 Std. 45 Min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 min