Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 1300 gramů vody
- 300 gramů čerstvých kaštanů, neloupaných, proříznutých jako mušle
- 5 polévkových lžic oleje
- 4 plátky toustového chleba, nakrájeného na kostičky
- 50 gramů šalotky
- 10 gramů másla
- 150 gramů brambor, na kousky
- 120 gramů jablek, na kousky
- 2 špetky majoránky, sušené
- 2 špetky soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
-
2
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, domácí
lub 2 kostky zeleninového bujónu - 150 gramů smetany, min. 30 % tuku
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1684 kJ / 402 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 38.1 g
- Tłuszcz
- 25.5 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55min
High protein kapsa se sýrem, slaninou a míchanými vejci
50min
Polenta s hříbky
55min
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
5 Std. 20 Min
Chawan mushi (japonský předkrm)
35min
Švestkový clafoutis (TM6)
1h 15min
Fenyklová polévka se sýrem
35min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30 min
Thajská polévka s krevetami (Tom Kha Goong)
40min
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45min
Libanonské placky
3h 20min
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
2 Std. 40 Min