Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- 15 g d'huile d'olive
- 100 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 150 g de mozzarella à cuire
- 100 g de fromage à pâte pressée, type comté
- 150 g de fromage bleu, type fourme d'Ambert, coupé en morceaux
- 100 g de fromage de chèvre, coupé en morceaux
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1743.8 kJ / 415.8 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 36.8 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Quiche aux pommes de terre nouvelles, ciboules et cheddar
55 min
Pizza aux palourdes
1h 45 min
Pizza au saumon fumé
1sa 35 dk
Pizza quatre fromages
1 Std. 40 Min
Pizza multigrains au brie, jambon serrano et confiture de figues
3 Std. 35 Min
Pizza Diavola
1 Std. 40 Min
Quiche aux deux fromages et ail confit
2 Std. 10 Min
Pizzas marinara
3 Std.
Pizza romaine
1 Std. 40 Min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2h
Pizza chèvre-miel
1u. 50min
Pizza XXL
3 Std.