Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and Ginger Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
74.4 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1828.9 kJ /
437.1 kcal
Tłuszcz
18.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
62.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple and Blackberry Pudding
1 godz. 15 min
Lamb and Leek Pie
2 godz.
Quiche Lorraine
45 min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3 godz. 15 min
Sloe Gin
2160 godz. 20 min
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3 godz. 40 min
Cardamom Bread and Butter Pudding
1 godz.
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30 min
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 godz.
Cheese Scones
20 min
Bakewell Tart
1 godz. 50 min