Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis

Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis

3.7 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • tinned rice pudding (1 tin)
    400 g
  • egg whites from medium eggs (see tip)
    2
  • caster sugar plus 1 tsp optional
    2 Tbsp
  • tinned peach halves drained, juice reserved (1 x 400 g tin)
    240 g
  • caster sugar (opcjonalnie)
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 726 kJ / 171 kcal
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...