Urządzenia i Akcesoria
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
tinned rice pudding (1 tin, see tip)400 g
-
egg whites from medium eggs (see tip)2
-
caster sugar plus 1 tsp (optional)30 g
-
tinned peach halves drained, juice reserved (1 x 400 g tin)240 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
120.8 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
737.6 kJ /
176.3 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1 Std. 30 Min
Cheese Scones
20 Min
Cappuccino Cake
2 Std.
Pouring Custard
15 Min
Chocolate and Pear Cake
1 Std. 30 Min
Passion Fruit Soufflé
35 Min
Peach Pavlova
5 Std. 30 Min
Sweet Shortcrust Pastry
1 Std. 50 Min
Shortcrust Pastry
5 Min
Whipped Cream
10 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Masala Cherry Tiffin
2 Std. 30 Min