Urządzenia i Akcesoria
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
tinned rice pudding (1 tin, see tip)400 g
-
egg whites from medium eggs (see tip)2
-
caster sugar plus 1 tsp (optional)30 g
-
tinned peach halves drained, juice reserved (1 x 400 g tin)240 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
120.8 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
737.6 kJ /
176.3 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry Layer Cake
2 godz.
Creamy Vanilla Ice Cream
10 godz. 30 min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 min
Christmas Cake
517 godz. 45 min
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Quick Puff Pastry
1 godz. 20 min
Sweet Shortcrust Pastry
1 godz. 50 min
Whipped Cream
10 min
Sweet Shortcrust Pastry
35 min
Rich Shortcrust Pastry
25 min
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1 godz.
Rice Pudding
1 godz.