Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis

Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis

3.7 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • tinned rice pudding (1 tin, see tip)
    400 g
  • egg whites from medium eggs (see tip)
    2
  • caster sugar plus 1 tsp (optional)
    30 g
  • tinned peach halves drained, juice reserved (1 x 400 g tin)
    240 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 120.8 mg
Białko 4.9 g
Kalorie 737.6 kJ / 176.3 kcal
Tłuszcz 2.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 34.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...