Urządzenia i Akcesoria
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
tinned rice pudding (1 tin, see tip)400 g
-
egg whites from medium eggs (see tip)2
-
caster sugar plus 1 tsp (optional)30 g
-
tinned peach halves drained, juice reserved (1 x 400 g tin)240 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
120.8 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
737.6 kJ /
176.3 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Béchamel Sauce
15min
Caramel Parfait
7h
Frangipane Cake
1h 45min
Peach Melba
35min
Apple Crumble and Custard
4h
Chocolate Ice Cream
12h
Crème caramel
2h 45min
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50min
Mushroom Wellingtons
2h 30min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min