Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de guayabas, sin semillas
- 1 rama de canela
- 600 g de agua
- 1000 g de leche de arroz
- 100 g de masa de maíz
- 125 g de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 taza
- Kalorie
- 218 kJ / 52 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Atole de Avena
20 min
Champurrado del puesto de tamales
15 menit
Atole de fresa
25 min
Atole champurrado
20 min
Atole de Piña
25 min
Atole de amaranto
20 min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2h 30min
Champurrado
25 min
Atole de arroz de la esquina
35 min
Atole de chocolate
20 min
Atole de canela
35 min
Calabaza en tacha
1 Std. 15 Min