
Urządzenia i Akcesoria
Yogurt alla frutta secca
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porzioni
Składniki
-
2 gherigli di noci
-
70 g di albicocche secche denocciolate
-
20 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
-
250 g di yogurt naturale intero
-
20 g di miele
-
20 g di riso soffiato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
384 kcal /
1607 kJ
Białko
9.4 g
Tłuszcz
13.6 g
Węglowodany
59.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Un gustoso break
5 Przepisów
Włochy
Włochy