Yogurt alla frutta secca

Yogurt alla frutta secca

4.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porzioni

Składniki

  • 2 gherigli di noci
  • 70 g di albicocche secche denocciolate
  • 20 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
  • 250 g di yogurt naturale intero
  • 20 g di miele
  • 20 g di riso soffiato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 384 kcal / 1607 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 13.6 g
Węglowodany 59.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...