Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta biscotto alle erbe
- 12 foglie di rucola, lavate e asciugate
- 6 uova
- 50 g di burro fuso
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
- 50 g di gherigli di noci
- 200 g di caprino
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di bresaola a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1246 kJ / 298 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Frittatine agli spinaci ripiene
45 Min
Involtini di prosciutto
35 Min
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8 Std.
Quiche svuotafrigo
40 Min
Girelle alla paprika con ricotta e pomodorini
7h 30min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 Std.
Stuzzichini di Pasqua
1 Std. 30 Min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 Std.
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 Std.
Quiche ai pomodorini
1 Std.
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min