Girelle alle erbe con bresaola
TM5 TM6

Girelle alle erbe con bresaola

4.3 (7 ocen)

Składniki

Pasta biscotto alle erbe

  • 12 foglie di rucola, lavate e asciugate
  • 6 uova
  • 50 g di burro fuso
  • ½ cucchiaino di sale
  • 100 g di farina tipo 00
  • ½ bustina di lievito in polvere per torte salate

Ripieno

  • 50 g di gherigli di noci
  • 200 g di caprino
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di bresaola a fette

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1246 kJ / 298 kcal
Białko
15.9 g
Węglowodany
13.5 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy