![Girelle alle erbe con bresaola Girelle alle erbe con bresaola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/47D6E9E0-5040-4CCE-9831-DEF775064816/Derivates/EB4040B4-AF5D-420B-8C89-AEE1DBAABAD5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta biscotto alle erbe
- 12 foglie di rucola, lavate e asciugate
- 6 uova
- 50 g di burro fuso
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
- 50 g di gherigli di noci
- 200 g di caprino
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di bresaola a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1246 kJ / 298 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 Std.
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 Std.
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Rollè di radicchio
50min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 godz. 30 min
Salatini würstel ed Emmental
1hod.
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3 Std. 30 Min
Palline al prosciutto
1 godz. 30 min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 Std. 25 Min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Cheesecake al pesto genovese
9 godz.