Girelle al gorgonzola e mortadella

Girelle al gorgonzola e mortadella

4.0 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz.
6 porzioni

Składniki

Pasta biscotto
  • 4 uova
  • 50 g di burro fuso
  • 100 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Farcitura
  • 150 g mortadella a pezzi
  • 100 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
  • 125 g di mascarpone
  • 1 cucchiaio di brandy

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 407 kcal / 1703 kJ
Białko 15.3 g
Tłuszcz 31.9 g
Węglowodany 13.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...