
Urządzenia i Akcesoria
Muffin speck e caciocavallo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
10 porzioni
Składniki
-
10 g di burro
-
250 g di farina + q.b. per infarinare
-
20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
-
4 uova
-
60 g di latte
-
50 di olio di oliva
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe
-
10 g di lievito istantaneo per torte salate
-
150 g di speck a cubetti
-
150 g di caciocavallo a pezzi piccoli
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
285 kcal /
1192 kJ
Białko
16.8 g
Tłuszcz
16.1 g
Węglowodany
19.4 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pausa pranzo?
10 Przepisów
Włochy
Włochy