Torta soffice al pistacchio di Bronte

Torta soffice al pistacchio di Bronte

4.6 206 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 fette

Składniki

  • burro q.b.
  • di pistacchi di Bronte, al naturale e sgusciati
    200 g
  • uova a temperatura ambiente
    4
  • di zucchero
    300 g
  • di mascarpone
    250 g
  • di farina tipo 00
    200 g
  • di lievito in polvere per dolci (16 g)
    1 bustina

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 295 kcal / 1234 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 30.3 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...