Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Mantou
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 portions
Składniki
-
water730 g
-
caster sugar20 g
-
dried yeast1 tsp
-
cooking oil (sunflower oil, corn oil or soybean oil)20 g
-
pau flour (see tips)230 g
-
wholemeal flour20 g
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
2 g
Kalorie
495 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 40 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Chicken porridge with century egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Homemade Soy Milk
35 min
Homemade Pandan Kaya
55 min