輕度褐化洋蔥

輕度褐化洋蔥

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 完整食譜

Składniki

  • 20 克
  • 蒜頭 切半
    3 顆
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Sód 20 mg
Białko 3 g
Kalorie 1031 kJ / 246 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...