Urządzenia i Akcesoria
八寶冬粉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
蝦米 泡軟後瀝乾5 克
-
香油½ 大匙
-
韭菜花 切末10 克
-
新鮮黑木耳 切條(約0.5公分)30 克
-
冬菜10 克
-
高湯600 克
-
花枝丸 切四等份60 克
-
草蝦 去殼留蝦尾,去腸泥6 隻
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
金針 泡軟後瀝乾,打結10 克
-
冬粉 泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段120 克
-
油蔥酥5 克
-
芹菜 切末10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13 g
Kalorie
1000 kJ /
255 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
低GI美味廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan