Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
TM6 TM5 TM31

Lombos de red fish com azeite, alho e coentros

4.4 (11 ocen)

Składniki

  • 3 dentes de alho
  • 1 limão (casca, só a parte amarela e sumo)
  • 15 g coentros
  • 80 g azeite
  • 100 g azeitonas verdes s/ caroço
  • 1000 g água
  • 1 c. chá de sal
  • 800 g batata nova s/ casca, cortada em rodelas grossas
  • 8 lombos de red fish (1500 g aprox.)

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1628 kJ / 389 kcal
Białko
32 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
20 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy