Omeleta de espargos com tomate

Omeleta de espargos com tomate

4.3 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 doses

Składniki

  • espargos
    80 g
  • alho-francês cortado em rodelas
    50 g
  • azeite
    15 g
  • ovos
    2
  • claras
    3
  • leite magro
    30 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • tomate-chucha cortado em rodelas
    80 g
  • água
    500 g
  • Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 208 kcal / 862 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...