Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g espargos
- 50 g alho-francês cortado em rodelas
- 15 g azeite
- 2 ovos
- 3 claras
- 30 g leite magro
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 80 g tomate-chucha cortado em rodelas
- 500 g água
- Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 862 kJ / 208 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Massa cremosa de salmão e alho-francês
35 min
Cogumelos salteados
20 min
Omeleta branca com espinafres e cogumelos
50 min
Zoodles de atum
1h
Salada primavera
30min
Salada à moda da Sicília
40 min
Orzo com salmão, feijão-verde e molho de abacate
40 min
Beringiza = beringela + piza
45min
Omeleta de tomate-cereja e queijo chèvre
25 Min
Coelho à moda do mediterrâneo
1u. 15min
Cuscuz com curgete e camarão
25 Min
Filetes de peixe com curgete e cogumelos
50 min