
Urządzenia i Akcesoria
Filetes com espargos e arroz de açafrão
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
maruca (600 g aprox.)4 filetes de
-
espargos verdes arranjados e cortados em pedaços200 g
-
limão só o sumo½
-
sal1 ½ c. chá de
-
Pimenta q.b. p/ temperar
-
água1200 g
-
açafrão-da-índia2 c. chá de
-
azeite mais q.b. p/ regar10 g
-
arroz basmati300 g
-
natas200 g
-
cebolinho cortado em pedaços10 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
650.2 kcal /
2720.4 kJ
Białko
44.4 g
Tłuszcz
22.8 g
Węglowodany
64.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Sód
1169.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Papelotes
7 Przepisów
Portugalia
Portugalia