Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cocción de pasta
- 24 galets (150 g)
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
Mantequilla a la borgoñona
- 3 dientes de ajo
- 1 chalota
- 20 g de hojas de perejil fresco
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 cucharadita de coñac
- 1 cucharada de vino blanco
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Montaje
- 24 caracoles cocidos
- 2 cucharadas de pan rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 373 kJ / 89 kcal
- Białko
- 1.02 g
- Węglowodany
- 5.36 g
- Tłuszcz
- 7.09 g
- Błonnik
- 0.37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2 Std. 15 Min
Alcachofas a la romana
50 Min
Timbales de calabacín con queso fresco
45 Min
Coca de endibias
45 Min
Ensalada de frutas con trigo y zanahoria
9 Std.
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 Min
Aperitivo de Piamonte
25 Min
Xató
15 Min
Tortilla Alaska
1 Std. 15 Min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3 Std.
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3h 30min
Menú: Bullabesa
1h 5min