Carpaccio de melón con sabayón de moscatel

Carpaccio de melón con sabayón de moscatel

5.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 raciones

Składniki

  • 4 yemas de huevo (120 g)
  • 80 g de azúcar
  • ½ cucharada rasa de azúcar vainillado
  • 80 g de vino dulce (Muscat o moscatel)
  • 1 melón cantalupo maduro y frío (cortado por la mitad, pelado y sin pipas)
  • 100 g de frambuesas frescas
  • 16 hojas de menta fresca

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 124 kcal / 518 kJ
Białko 2.75 g
Tłuszcz 3.35 g
Węglowodany 20.7 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...