Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 yemas de huevo (120 g)
- 80 g de azúcar
- ½ cucharada rasa de azúcar vainillado
- 80 g de vino dulce (Muscat o moscatel)
- 1 pulpa de melón cantaloupe maduro y frío (cortado por la mitad, pelado y sin pepas)
- 100 g de frambuesas frescas
- 16 hojas de menta fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 518 kJ / 124 kcal
- Białko
- 2.75 g
- Węglowodany
- 20.7 g
- Tłuszcz
- 3.35 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Huevos duros en salsa verde
40 dk
Gazpacho verde
10 Min
Asado de frutos secos
30 Min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Aceites de hierbas frescas (de utilización inmediata)
20 dk
Cordero con manzanas
1 godz. 45 min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
Pintada con salsa de chocolate
1h 35min
Biscuit glacé
4 Std. 20 Min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Aceites aromatizados de larga duración
10 Min
Cabrito lechal a la miel con batatas y puré de coliflor
1sa