Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de alga wakame deshidratada
- 15 g de algas nori
- 15 g de lechuga de mar deshidratada
-
100
g de sal marina
lub 100 g de sal en escamas
- Wartości odżywcze
- na 10 g
- Kalorie
- 10 kJ / 2 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 2703.2 mg
Alternatywne przepisy
Alcachofas al limón
40 min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 Std. 30 Min
Guiso de verduras
45 min
Cebolla picada
5 Min
Croquetas vegetales
35 Min
Sal de verduras
5 Min
Sal para carnes
5 Min
Aceites aromatizados de larga duración
10min
Sal para recetas con tomate
5 Min
Aceites aromatizados de especias y hierbas
10min
Áspic de verduras y huevo
4 Std.
Alcachofas en aceite
1h 40 min