Urządzenia i Akcesoria
Sal de algas para pescados y mariscos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
145 g
Składniki
-
15 g de alga wakame deshidratada
-
15 g de algas nori
-
15 g de lechuga de mar deshidratada
-
100 g de sal en escamas100 g de sal marina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 g
Sód
2703.2 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
10 kJ /
2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sal para carnes
5 min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 godz. 30 min
Paté de campaña en terrina
26 godz. 40 min
Croquetas vegetales
35 min
Limonada alcalina
5 min
Berenjenas con salsa de miso
50 min
Sal de verduras
5 min
Sal de verduras
5 min
Sopa de miso
25 min
Alcachofas a la romana
50 min
Alcachofas al limón
40 min
Pak choi salteado
10 min