Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano
- 2 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 4 ramitas de orégano fresco (solo las hojas)
- 1 diente de ajo
- 25 g de levadura prensada fresca
- 350 g de agua
- 400 g de harina de fuerza
- 200 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Para el horno
- 20 g de sémola de trigo
- 150 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 482 kJ / 115 kcal
- Białko
- 4.11 g
- Węglowodany
- 22.29 g
- Tłuszcz
- 1.07 g
- Błonnik
- 1.18 g
Alternatywne przepisy
Pan de aceitunas
3u.
Panecillos bretzel
5h 30 min
Panecillos de queso de cabra
2 Std.
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1 Std. 30 Min
Rollitos caramelizados
2 Std. 30 Min
Pan de leche
2h 20 min
Pan de ajoblanco y pasas
3h 20min
Galletas saladas con aceitunas, nueces y parmesano
1 Std.
Pan de molde integral con espinacas
1 Std. 40 Min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1h 45min
Medias noches
1 Std. 20 Min