Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 40 g de frutos secos variados
- 1 - 2 trozos de fruta escarchada en trozos pequeños
- 1 cucharada de pasas sin semillas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 289 kJ / 69 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Turrón de coco
35 Min
Turrón crujiente de regalo
2h 10min
Turrón de chocolate y caramelo salado
8h
Bombones de avellana, almendra y chocolate
1h 30min
Coca de vidre con almendra
2h 15min
Turrón de chocolate y kikos
1h 10min
Herraduras de mazapán
1h
Trufas de chocolate blanco al cava
3h
Turrón de chocolate
1h
Kringle Estonia
1h 40min
Turrón de avellanas
1h
Magdalenas de nata
1h