洋菇炒雞丁

洋菇炒雞丁

3.0 11 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 去皮去骨雞胸肉 切塊(約3公分)
    300 克
  • 醬油膏
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 ½ 大匙
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 枝
  • 蒜頭 切片
    3 粒
  • 蘑菇 切片
    150 克
  • 醬油 依個人口味調整
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 36.7 g
Kalorie 908 kJ / 217 kcal
Tłuszcz 5.41 g
Błonnik 1.69 g
Węglowodany 4.383 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...