翡翠冬菇蛋拌炒飯

翡翠冬菇蛋拌炒飯

3.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 2 顆
  • 1 ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 1200 克
  • 洗淨、瀝乾
    150 克
  • 核桃
    30 克
  • 5 克
  • 香油
    15 克
  • 乾香菇 泡軟,切丁
    25 克
  • 青江菜 切小段(約0.5公分)
    130 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9 g
Kalorie 1132 kJ / 270.8 kcal
Tłuszcz 11.8 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 35.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...