Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 克 蒜頭
- 25 克 薑, 切片
- 20 克 糖
- 100 - 130 克 醬油, 依醬油鹹度調整
- 10 隻 雞翅, 切兩段
- 1 把 蔥, 切段
- 5 顆 八角
- 1 大匙 麥芽糖
- 豆蔻粉, 少許
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 797 kJ / 190 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 6 g