Urządzenia i Akcesoria
滷雞翅
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
5 人份
Składniki
-
蒜頭25 克
-
薑 切片25 克
-
糖20 克
-
醬油 依醬油鹹度調整100 - 130 克
-
雞翅 切兩段10 隻
-
蔥 切段1 把
-
八角5 顆
-
麥芽糖1 大匙
-
豆蔻粉 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9 g
Kalorie
797 kJ /
190 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食譜名人堂
17 Przepisów
Tajwan
Tajwan