Urządzenia i Akcesoria
Pfirsich-Chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 Schraubgläser
Składniki
-
Zwiebeln (ca. 200 g), halbiert2
-
Knoblauchzehen2
-
frischer Ingwer in dünnen Scheiben30 g
-
rote Chilischote, frisch nach Geschmack entkernt1
-
Pfirsiche geviertelt700 g
-
Korinthen70 g
-
Weißweinessig160 g
-
Apfelsaft160 g
-
brauner Zucker140 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
4 g
Kalorie
1777 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
6.6 g
Węglowodany
93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini-Relish
35 min
Birnen-Chutney
50 min
Zwetschgen-Chutney
50 min
Pfirsich-Curry-Chutney
1 godz.
Pfirsich-Chutney
50 min
Marillen-Karotten-Chutney
1684 godz.
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505 godz. 10 min
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1 godz. 15 min
Birnen-Senf
30 min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min
Trauben-Chutney
25 min
Birnen-Senf
30 min