Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Almond Casserole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
blanched almonds60 g
-
garlic clove1
-
onions cut in pieces (1 cm)50 g
-
carrots washed, cut in pieces (1 cm)400 g
-
15 g unsalted butterolive oil15 g
-
liquid vegetable stock salt free, hot200 g
-
fresh parsley washed1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.1 g
Kalorie
720 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip and Apple Purée
20 min
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20 min
Chicken & Veggies
15 min
Sweet Potatoes and Lentils
40 min
Apple and Kiwi Compôte
5 min
Fruit and Yoghurt Purée
5 min
Baby Rice
10 min
Fruit Purée
10 min
Lentil, Spinach and Cauliflower Purée
25 min
Carrot Purée - from 6 months
20 min
Peach and Banana Purée
20 min
Buckwheat with Broccoli
40 min