Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 700 g de ramilletes de coliflor
- 50 g de aceite de oliva virgen extra y un poco más para servir
- 2 dientes de ajo
- 100 g de crème fraîche
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 740 kJ / 177 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 314.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Puré de coliflor trufado
25min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25min
Puré de coliflor
25min
Crema de coliflor con bacalao y beicon
30min
Crema de acelgas y piñones
45min
Panceta con puré de coliflor tostada (Al vacío)
5h 20 min.
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45min
Salteado de escarola con puerros
20min
Crema de coliflor con ramilletes glaseados
45min
Crema de coliflor y garbanzos
40min
Sopa de coliflor al curry
40min