Urządzenia i Akcesoria
Beurre blanc - helle Buttersauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Schalotten40 g
-
Weißwein100 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Crème fraîche40 g
-
Butter kalt, in nussgroßen Stückchen100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0 g
Kalorie
991 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce Béarnaise
20 min
Sauce Hollandaise
15 min
Sauce Béarnaise
40 min
Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln
1 godz.
Breite Bohnen in Petersilienbéchamel
45 min
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1 godz. 15 min
Getrüffelte Maispoularde auf Rahmspinat
1 godz.
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30 min
Remoulade
10 min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 min
Panierter Fisch mit Remoulade
40 min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40 min