Urządzenia i Akcesoria
Beurre blanc - helle Buttersauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Schalotten40 g
-
Weißwein100 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Crème fraîche40 g
-
Butter kalt, in nussgroßen Stückchen100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0 g
Kalorie
991 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1 godz.
Sauce Béarnaise
20 min
Remoulade
10 min
Sauce Hollandaise
15 min
Grie Soß - Grüne Sauce
20 min
Sauce Béarnaise
40 min
Gemüse mit Basilikum-Bagna-Fredda
50 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Panko - Japanisches Paniermehl
24 godz.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40 min