Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in nussgroßen Stückchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 991 kJ / 237 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Remoulade
10 dk
Sauce Hollandaise
15 min
Sauce Béarnaise
40min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 dk
Senf-Dill-Sauce
2 Std.
Lachs-Sahne-Sauce
25 min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 dk
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 min
Dijon-Senfsauce
15 min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min