Beurre blanc - helle Buttersauce

Beurre blanc - helle Buttersauce

4.4 83 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Schalotten
    40 g
  • Weißwein
    100 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Crème fraîche
    40 g
  • Butter kalt, in nussgroßen Stückchen
    100 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 237 kcal / 991 kJ
Białko 0 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...