Steinpilz-Ravioli

Steinpilz-Ravioli

4.5 249 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
7 Portionen

Składniki

  • getrocknete Steinpilze
    15 g
  • Wasser zum Einweichen
Nudelteig
  • Hartweizengrieß
    400 g
  • Wasser kalt
    200 g
  • Salz
    ¾ TL
Füllung und Fertigstellung
  • Frischkäse
    130 g
  • Eigelb
    1
  • Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
    3 Prisen
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Mehl Type 405 zum Bearbeiten
  • Wasser zum Kochen der Nudeln
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Estragon abgezupft
    1 Stängel
    1 Stängel Thymian, abgezupft

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 9 g
Kalorie 1376 kJ / 329 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...