![Mille infranti in brodo Mille infranti in brodo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CBBF2CE5-2B6A-4797-92DF-B3F94EE592D3/Derivates/44F87649-5A85-40B3-AAEC-0F89D2F59E12.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 500 g di semola rimacinata di grano duro + q.b
- 5 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di Parmigiano reggiano grattugiato + q.b.
-
1500
g di brodo di carne
lub 1500 g di brodo vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 8866 kJ / 2119 kcal
- Białko
- 98.4 g
- Węglowodany
- 384.5 g
- Tłuszcz
- 31.5 g
- Błonnik
- 18.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiella barese
1 Std.
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2h
Pucce
7h
Cozze ripiene
1 Std. 30 Min
Le fraisier
7 Std. 30 Min
Taralli dolci speziati
55min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Paccheri ripieni di carciofi gratinati
1 Std. 10 Min
Cartellate
1 Std. 5 Min
Fiadoni
1 Std.
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min