Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 500 g di semola rimacinata di grano duro + q.b
- 5 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di Parmigiano reggiano grattugiato + q.b.
-
1500
g di brodo di carne
lub 1500 g di brodo vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 8866 kJ / 2119 kcal
- Białko
- 98.4 g
- Węglowodany
- 384.5 g
- Tłuszcz
- 31.5 g
- Błonnik
- 18.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cartellate
1 Std. 5 Min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min
Taralli pugliesi
1 Std. 15 Min
Cozze ripiene alla pugliese
1 godz. 25 min
Bocconotto
2 godz.
Ravioli di patate e gamberi
1 godz. 20 min
Scarcella di pasqua ripiena
55 Min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2 godz. 20 min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 godz. 20 min
Ragù alla barese
4 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Mostaccioli siciliani
1h