Urządzenia i Akcesoria
Maki de foie gras à la mangue
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
12 portions
Składniki
-
150 g de riz à sushi
-
300 g d'eau
-
20 g de vinaigre de riz
-
10 g de sucre en poudre
-
3 pincées de sel
-
1 mangue mûre (belle taille)
-
120 g de foie gras de canard mi-cuit
-
2 feuilles de nori
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.3 g
Kalorie
454 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Menus de fêtes
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Bûche sushi, mangue, saumon, avocat et chips de gingembre
2 godz.
Banh Cuon
40 min
Makis de légumes
8 godz. 30 min
Makis au thon
2 godz.
Pad Thaï
50 min
Eclairs saumon et pomme verte
2 godz.
Makis
1 godz.
Raviolis de crevettes
50 min
Sushis aux fruits
3 godz. 10 min
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1 godz. 15 min
Sushi burger
12 godz.
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1 godz.