Maki de foie gras à la mangue

Maki de foie gras à la mangue

3.6 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
12 portions

Składniki

  • 150 g de riz à sushi
  • 300 g d'eau
  • 20 g de vinaigre de riz
  • 10 g de sucre en poudre
  • 3 pincées de sel
  • 1 mangue mûre (belle taille)
  • 120 g de foie gras de canard mi-cuit
  • 2 feuilles de nori

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2.3 g
Kalorie 454 kJ / 108 kcal
Tłuszcz 4.5 g
Węglowodany 14.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...