Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pre-fermentación
- 45 g de harina de trigo sarraceno, casero o certificado sin gluten
- 30 g de harina de arroz, casero o certificado sin gluten
- 85 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
Masa
- 500 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
- 20 g de psyllium
- 500 g de harina sin gluten
- 1 cdita de sal
- 2 cditas de aceite vegetal, para engrasar
- 1 cda de leche, para cepillar
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 48.7 g
- Tłuszcz
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 514.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos blandos para el desayuno
1 Std. 45 Min
Manteca de maní y mantecol
2h 20 min
Natilla cremosa saludable
20 Min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Harina de arroz
5 dk
Pan brioche sin gluten
2h 50min
Yoghurt de vainilla
12sa 20 dk
Papaya al vapor
15 Min
Dulce de leche
50min
Queso crema casero
40min
Pan dulce navideño
1hod. 40min
Helado de palta y banana
5 dk