Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pre-fermentación
- 45 g de harina de trigo sarraceno, casero o certificado sin gluten
- 30 g de harina de arroz, casero o certificado sin gluten
- 85 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
Masa
- 500 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
- 20 g de psyllium
- 500 g de harina sin gluten
- 1 cdita de sal
- 2 cditas de aceite vegetal, para engrasar
- 1 cda de leche, para cepillar
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 48.7 g
- Tłuszcz
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 514.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Leche de coco
5 min
Manteca clarificada o ghee
35 Min
Pan alto en proteínas
9h
Risotto con hongos a la cerveza
40 Min
Pan brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Tarta vegana de manzana con crumble y merengue
1u. 45min
Latte helado de té negro y moras TM6
10 min
Leche de almendras
8h 5 min
Pan de nieve
40 Min
Torta de almendras
1u. 10min
Brownies proteicos
30 Min
Granola de chocolate
30 Min