
Urządzenia i Akcesoria
Crujiente de mantequilla de maní
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
30 piezas
Składniki
-
300 g de chocolate amargo
-
70 g de nueces (avellanas, nueces, almendras etc..)
-
350 g de harina
-
1 cdita de polvo para hornear
-
220 g de mantequilla a temperatura ambiente
-
100 g de azúcar moreno
-
40 g de hojuelas de avena
-
1 huevo
-
200 g de leche condensada
-
70 g de mantequilla de cacahuate
Wartości odżywcze na 1 pieza
Kalorie
218 kcal /
915 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30.Treinta.30
90 Przepisów
Meksyk
Meksyk