Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 475 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 375 g de dulce de leche
- ½ cdita de sal de mar, gruesa
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1272 kJ / 303 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Alfajores Argentinos
1 Std. 10 Min
Helado de crema
1 Std. 10 Min
Mousse de chocolate
3h 20min
Crema batida
10 Min
Dulce de leche
1 Std. 10 Min
Dulce de leche
2 Std.
Helado de chocolate
12u.
Budín de limón
50 Min
Soufflé de queso rápido
45min
Marquesa de chocolate
2h 40min
Mousse de chocolate
30 Min
Marquise de chocolate
2h 40min