Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite vegetal, para engrasar
- 260 g de agua
- 11 g de levadura seca
- 1 cda de miel de abeja
- 90 g de harina de trigo sarraceno
- 10 g de sal
- 50 g de leche en polvo
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cdita de polvo para hornear
- 50 g de aceite vegetal
- 1 huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 487.1 kJ / 116.4 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 457 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crepas (sin gluten)
1h 20min
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Harina de arroz
5min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Pan brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Pan de caja sin gluten
40min
Bolillo sin gluten
2h
Bisquets sin gluten
1h 30min
Chapati sin gluten
30min
Baguette sin gluten
2h
Pan alemán sin gluten
3 Std.