Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa para pasta
- 300 g de harina de trigo
- 3 huevo
- 1 cda aceite de oliva
- 1 cdita sal
- harina de trigo
Salsa de hongos porcini
- 2 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
-
150 - 200
g de hongos porcini frescos, en rebanadas
lub 50 g de hongos porcini deshidratados, hidratado y escurrido - 1 ½ cdita sal
- 1200 g de agua
- 1 - 2 pizcas pimienta negra recién molida
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 2337 kJ / 558 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Pollo tikka masala
1 Std. 20 Min
Salmón con costra de almendras y hierbas
45min
Gin tonic con naranja y romero
Brak ocen
Ensalada coleslaw con huevo y lechuga
10min
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1h 40min
Ravioles de cerdeña (Culurgiones)
2h 30min
Brownies proteicos
30min
Taco Sushi
1h
Ñoquis con salsa rosa
2 godz. 25 min