Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 claras de huevo
- ¼ cdita de vinagre blanco
- 350 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 1 cda de vinagre blanco
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de azúcar
-
15
g de levadura seca instantánea
lub 40 g de levadura prensada fresca - 500 g de harina sin gluten
- 1 cdita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1029 kJ / 246.5 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 45.9 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14u.
Pan alemán sin gluten
3h
Hot cakes sin gluten
30 Min
Base para pay sin gluten
15 Min
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de caja sin gluten
2h
Chapati sin gluten
30 Min
Pan de caja sin gluten
2h
Baguette sin gluten
1h
Pizza sin gluten
1h
Pan exprés sin gluten
1h