Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Galletas de chocolate
- 100 g de mantequilla, blanda, en trozos
- 150 g de azúcar refinada
- 250 g de azúcar morena
- 1 cucharada de azúcar de vainilla o vainilla
- 200 g de crema
- 2 huevos
- 100 g de chocolate amargo (70% cacao), en trozos
- 350 g de harina
- 1 ½ cucharadita de polvo para hornear
- 1 cucharadita de sal
Relleno y cobertura
- 150 g de azúcar refinada
- 800 g de queso crema, en trozos
- 450 g de mantequilla de cacahuate (crema de cacahuate)
- 100 g de chocolate blanco, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2413 kJ / 577 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 min
Galletitas vidriera
1h 30min
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Muffins de chocolate y zanahoria
40min
Galletas con chispas de chocolate veganas y sin gluten
50min
Pan pita
1h 50 min
Waffles veganos con salsa de chocolate
30min
Bolitas energéticas de plátano
15min
Brownies
30min
Barritas de media mañana
3h
Brownie de chocolate sin gluten
50min
Mini pays de manzana
1h