Urządzenia i Akcesoria
Broccoli e zucchine al vapore
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
180 g
Składniki
-
500 g di acqua
-
90 g di cimette di broccolo a metà se grandi
-
90 g di zucchina tagliata in bastoncini (5x2 cm)
-
succo di limone (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
8.6 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
28.3 kJ /
6.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Verdure al vapore con hummus di cavolfiore
40 min
Petti di pollo al vapore
30 min
Zucchine al vapore (600-800 g)
30 min
Patate al vapore (700-1000 g)
40 min
Fagiolini al vapore (400-800 g)
25 min
Asparagi al vapore (800 g)
40 min
Broccoli al vapore (400 g)
25 min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 min
Patate e zucca al vapore
25 min
Carote e patate dolci al vapore
30 min
Fagiolini e taccole al vapore
40 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min