
Urządzenia i Akcesoria
Patate e zucca al vapore
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
180 g
Składniki
-
500 g di acqua
-
90 g di patata pelata e a pezzi (4 cm)
-
90 g di polpa di zucca a pezzi (4 cm)
-
olio extravergine di oliva (opcjonalnie) a piacere
Wartości odżywcze na 30 g
Kalorie
19 kcal /
80 kJ
Białko
0.5 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
3.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy