
Urządzenia i Akcesoria
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 g
Składniki
-
500 g di acqua
-
90 g di cavoletti di Bruxelles tagliati a metà
-
90 g di cimette di cavolfiore tagliati a metà se grandi
-
succo di limone (opcjonalnie) a piacere
-
olio extravergine di oliva (opcjonalnie) a piacere
Wartości odżywcze na 30 g
Kalorie
14 kcal /
57 kJ
Białko
0.9 g
Tłuszcz
0.5 g
Węglowodany
1.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy