Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore

Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore

4.7 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 g

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 90 g di cavoletti di Bruxelles tagliati a metà
  • 90 g di cimette di cavolfiore tagliati a metà se grandi
  • succo di limone (opcjonalnie) a piacere
  • olio extravergine di oliva (opcjonalnie) a piacere

Wartości odżywcze na 30 g

Kalorie 14 kcal / 57 kJ
Białko 0.9 g
Tłuszcz 0.5 g
Węglowodany 1.7 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...