Urządzenia i Akcesoria
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 g
Składniki
-
500 g di acqua
-
90 g di cavoletti di Bruxelles tagliati a metà
-
90 g di cimette di cavolfiore tagliati a metà se grandi
-
succo di limone (opcjonalnie) a piacere
-
olio extravergine di oliva (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
0 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
57 kJ /
14 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zucchine al vapore (600-800 g)
30 min
Pisellini al vapore (600 g)
25 min
Patate al vapore (700-1000 g)
40 min
Fagiolini al vapore (400-800 g)
25 min
Asparagi al vapore (800 g)
40 min
Broccoli al vapore (400 g)
25 min
Patate e zucca al vapore
25 min
Carote e patate dolci al vapore
30 min
Fagiolini e taccole al vapore
40 min
Broccoli e zucchine al vapore
30 min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 min
Verdure al vapore con hummus di cavolfiore
40 min