Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 90 g di cavoletti di Bruxelles, tagliati a metà
- 90 g di cimette di cavolfiore, tagliati a metà se grandi
- succo di limone, a piacere (opcjonalnie)
- olio extravergine di oliva, a piacere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 57 kJ / 14 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli e zucchine al vapore
30min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Fagiolini e taccole al vapore
40 min.
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Carote e patate dolci al vapore
30min
Patate e zucca al vapore
25 min.
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30min
Sogliola al vapore con piselli
40 min.
Contorno di cavolfiore al forno
30min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 min.
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30min