Wersje kompatybilne
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di yogurt bianco zuccherato
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di frutti di bosco misti
- 100 - 150 g di zucchero semolato, a piacere
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 5 biscotti secchi sbriciolati
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 12613.6 kJ / 3014.7 kcal
- Białko
- 53.8 g
- Węglowodany
- 413.5 g
- Tłuszcz
- 133.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 53.1 g
- Błonnik
- 15.2 g
- Sód
- 3155.9 mg
Alternatywne przepisy
Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella
50min
Gelato al melone
15 Min
Gelato allo yogurt greco con frutti rossi
16h 20min
Coppa cookies
3 Std. 30 Min
Moddizzosu di patate
7 godz.
Mousse alla frutta con palline di popcorn
25min
Gelato al burro di arachidi
10h 30min
Salame di cioccolato al caffè
3 Std. 30 Min
Gelato al cioccolato
12h
Coppetta gelato al biscotto e miele
10h 20 min
Yogurt ai mirtilli (TM6)
12h
Cracker ai semi senza glutine
1h