Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
TM6 TM5 TM31

Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante

3.2 (9 ocen)

Składniki

  • 400 g di yogurt bianco zuccherato
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 250 g di frutti di bosco misti
  • 100 - 150 g di zucchero, a piacere
  • 1 limone, il succo spremuto fresco
  • 5 biscotti secchi sbriciolati

Wartości odżywcze
na 500 g
Kalorie
12613.6 kJ / 3014.7 kcal
Białko
53.8 g
Węglowodany
413.5 g
Tłuszcz
133.4 g
Tłuszcz nasycony
53.1 g
Błonnik
15.2 g
Sód
3155.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy