Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante

Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante

3.4 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
500 g

Składniki

  • di yogurt bianco zuccherato
    400 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g
  • di frutti di bosco misti
    250 g
  • di zucchero semolato a piacere
    100 - 150 g
  • limone il succo spremuto fresco
    1
  • biscotti secchi sbriciolati
    5

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 3014.7 kcal / 12613.6 kJ
Białko 53.8 g
Tłuszcz 133.4 g
Węglowodany 413.5 g
Błonnik 15.2 g
Tłuszcz nasycony 53.1 g
Sód 3155.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...