Pane al pomodoro

Pane al pomodoro

4.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz.
800 g

Składniki

Lievitino
  • 45 g di acqua
  • 1 g di lievito di birra fresco
  • 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W350)
Pane
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 30 g di acqua fredda
  • 15 g di latte
  • 20 g di zucchero
  • 75 g di ricotta fresca ben scolata
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 350 g di farina tipo 0 forte (almeno W350) + q.b.
  • 7 g di sale
  • 60 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze na 800 g

Kalorie 2296 kcal / 9605 kJ
Białko 61.5 g
Tłuszcz 73.4 g
Węglowodany 370.3 g
Błonnik 15.3 g
Tłuszcz nasycony 15.1 g
Sód 2989.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...