Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lievitino
- 45 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W350)
Pane
- 10 g di lievito di birra fresco
- 30 g di acqua, fredda
- 15 g di latte
- 20 g di zucchero
- 75 g di ricotta fresca ben scolata
- 100 g di passata di pomodoro
- 350 g di farina tipo 0 forte (almeno W350) + q.b.
- 7 g di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 800 g
- Kalorie
- 9605 kJ / 2296 kcal
- Białko
- 61.5 g
- Węglowodany
- 370.3 g
- Tłuszcz
- 73.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.1 g
- Błonnik
- 15.3 g
- Sód
- 2989.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane all'acqua
4h
Panini bovoli
4h
Brunelle
2 Std.
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40min
Cipolle sottaceto (TM6)
45min
Biscotti con semi di girasole
1 godz.
Moddizzosu di patate
7h
Baguette salsiccia e cime di rapa
6h
Pane tartaruga
20 godz.
Crostata al cioccolato e lamponi
2 Std.
Michetta (TM6)
6h 30min
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
2 Std.