Éclair salati con ricotta al miele e timo

Éclair salati con ricotta al miele e timo

4.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 pezzi

Składniki

Éclair
  • di acqua
    150 g
  • di burro a pezzi
    80 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di zucchero
    10 g
  • di farina tipo 00
    150 g
  • di carbone vegetale
    2 g
  • uova
    3
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    150 g
  • di timo fresco
    10 rametti
  • di ricotta ben asciutta
    250 g
  • formaggio fresco spalmabile
    150 g
  • di paprika in polvere, affumicata
    2 pizzichi
  • di sale
    5 g
  • di pepe nero macinato
    3 pizzichi
  • miele a piacere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 140.7 kcal / 588.9 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 10.1 g
Węglowodany 6.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 275.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...