Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Glaze
- 150 g jus d'ananas
- 95 g marmelade d'oranges
- 2 c. à café sauce de soja
- 1 c. à soupe sirop d'érable
- 1 c. à soupe eau-de-vie
- 50 g sucre roux
- 1 - 2 pincée cannelle en poudre
- 1 anis étoilé
Ham
- 5000 g d'épaule de porc avec os
- clou de girofle
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 3275.3 kJ / 782.8 kcal
- Białko
- 93.1 g
- Węglowodany
- 14.2 g
- Tłuszcz
- 39.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 3062.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Agneau marocain et couscous aux citrons confits
4 godz.
Fruits enrobés de chocolat sans allergène
Keine Bewertungen
Poulet pékinois
Keine Bewertungen
Mélange d'épices champêtre
Keine Bewertungen
Pralinés orientaux
30 min
Filet de poisson aux pousses de soja dans une sauce épiceée
45 min
Pure Sunrise
10min
Goulasch
3h
Sorbet aux fruits
10min
Pâté uranais
1h 50min
Chutney de canneberge au romarin
45 min
Turrón
2 godz. 30 min