
Urządzenia i Akcesoria
Jambon glacé au ananas et orange
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 portions
Składniki
Glaze
-
150 g jus d'ananas
-
95 g marmelade d'oranges
-
2 c. à café sauce de soja
-
1 c. à soupe sirop d'érable
-
1 c. à soupe eau-de-vie
-
50 g sucre roux
-
1 - 2 pincée cannelle en poudre
-
1 anis étoilé (opcjonalnie)
Ham
-
5000 g d'épaule de porc avec os
-
clou de girofle (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
782.8 kcal /
3275.3 kJ
Białko
93.1 g
Tłuszcz
39.2 g
Węglowodany
14.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Sód
3062.9 mg