Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g de raisins secs
- 20 g de rhum
- 500 g d'eau
- 1000 g de patates douces, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 100 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 3 œufs, et 1 jaune
- 150 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1842.7 kJ / 440.4 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 68.9 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 135.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de chouchous
55 min
Riz zembrocal
55 min
Crème banane-tapioca
45min
Mojito black & white
10 min
Rougail dakatine, piment et coriandre
15 Min
Bonbons piment
12 Std.
Curd au pamplemousse
15 Min
Pâte à tartiner poire-vanille-gingembre
1h 25min
Marinade coréenne pour le porc
5 min
Pudding aux poires et au thé Earl Grey
1 godz. 10 min
Achards de légumes
40min
Gâteaux banane-noisette
55 min