Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho plancha
- 2 huevos (M)
- 30 g de azúcar
- 60 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 2 ramitas de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 200 g de queso cremoso
- 40 g de nata (35% de grasa)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
Montaje
- 2 ramitas de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 250 - 300 g de salmón ahumado en lonchas
- 30 - 50 g de caviar para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 400 kJ / 95 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 4.9 g
- Tłuszcz
- 6.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 193.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Buñuelos de bacalao y patatas
30min
Lasaña de calabacín
2h 15min
Pizza con crema de calabaza, queso ahumado y beicon curado
3 Std. 50 Min
Costillas de cerdo agridulces con arroz y brócoli
1h 40min
Cremona de hojaldre rellena de setas, pollo y queso de cabra
45min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Cake de arándanos y lavanda
2h 45min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Bacalao con pimiento al estilo mediterráneo
45min
Fugazzeta rellena
1h
Pionono de Navidad
2h
Pan plegado de ajo y hierbas
1h 40min