Bizcocho de chocolate negro y avellana al aroma de mandarina (sin huevo, sin gluten y sin lácteos)

Bizcocho de chocolate negro y avellana al aroma de mandarina (sin huevo, sin gluten y sin lácteos)

3.8 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 raciones

Składniki

  • 3 mandarinas (solo la piel, en tiras)
  • 250 g de avellanas
  • 100 g de cacao puro en polvo
  • 180 - 240 g de azúcar glas (y algo más para espolvorear)
  • 150 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
  • 180 g de agua mineral con gas
  • 1 cucharadita de vainilla líquida

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 334 kcal / 1400 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 26.8 g
Węglowodany 26.3 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 4.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...