Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 220 g de beurre, coupé en morceaux
- 380 g de sucre en poudre
- 6 œufs
- 1 pincée de sel
- 150 g de farine de blé
- 150 g de noix de pécan (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 24 parts
- Kalorie
- 27500 kJ / 6608 kcal
- Białko
- 100 g
- Węglowodany
- 573 g
- Tłuszcz
- 424 g
- Błonnik
- 53 g